Klubbmeddelande 2021-08-18

Hej vänner – squaredansare !
Det var ett tag sen vi i styrelsen hörde av oss. Försommar och semestersommar har passerat och vi hoppas att ni haft det så bra som möjligt i det fina vädret som varit, och mått bra efter de nödvändiga covidvaccinerna. Tänk att vi efter vaccinerna ändå måste fortsatt vara försiktiga och hålla avstånd och tvätta händerna osv. som FHM rekommenderar.

Styrelsen har haft ett nytt möte och vi börjar verkligen längta efter att få komma igång med dansen och ses igen. Vi hade ju hoppats på sommardanser i augusti och göra höststart 1 september.
Som vi bedömer det nu, har vi en tillräckligt stor lokal för att det ska vara tillåtet för så många som vi brukar vara, men det rekommenderade avståndet på 2 meter klarar vi inte på en begränsad squareyta. Det ingår ju att hålla händer och göra swingar och passera nära osv. Så vi har kommit fram till att vi får ta en månad i taget. Nu träffas ungdomarna vid skolstart igen och folk kommer hem från utlandssemestrar och vad vi hört har smittotalen gått upp i Stockholmsregionen, så vi har bestämt att skjuta upp höststarten för att ta ett nytt beslut vid nästa styrelsemöte 15 september. Och om det inte går testar vi på nytt vid styrelsemöte 13 oktober.
Vi får tänka positivt och hoppas på att vi närmar oss bättre tider.

Men ”tisdagspromenaderna” har kommit igång igen efter ett kort uppehåll.
Det kan vara härligt att gå i skogen om hösten när träden strålar i alla färger och luften är klar.
Var rädda om er tills vi ses


hälsar styrelsen
gm
Karin, sekr

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.